Konferens, utbildning & workshop med SEFA Kommunikation

En föreläsning och utbildning kan beröra, engagera och helt enkelt vara avstampet som behövs för att komma vidare i ditt företags utvecklingsarbete.
Föreläsning på din konferens med Susanna på SEFA Kommunikation

Boka ett skräddarsytt upplägg för ditt företags konferens och kickoff

Skräddarsydda och företagsanpassade föredrag med kommunikation och marknadsföring i fokus. Utbildande eller bara inspirerande. Alla uppdrag är olika och då blir också mina upplägg det – så att din upplevelse ska bli så bra som det bara går. Alla föreläsningar och utbildningar anpassas alltså efter ditt företag. De önskemål och behov som finns anpassas så att företagets kickoff eller kommande konferens blir som önskat.

Förslag på ämnen för ditt företag

 • Nå ut med budskapet
  Förändringar sker mer eller mindre hela tiden inom ett företag. Som ett resultat av det behövs tydlig och ibland snabb kommunikation. Kommunikation är mer eller mindre ett krav för att få företagets medarbetare att vara med på förändringsresan. Med tanke på det är ett grundarbete av stor vikt. Som ett resultat av grundarbetet fortsätter företaget att skapa förutsättningar för att göra affärer.
 • Internkommunikation – företagets viktigaste verktyg?
  Att ha medarbetare som känner sig välinformerade, mår bättre. Genom att jobba med den interna kommunikationen inom ett företag skapas bättre förutsättningar för engagerade medarbetare och en öppnare företagskultur. I det långa loppet har du medarbetare som är med på banan och följaktligen så skapas bättre förutsättningar för att alla jobbar i samma önskade riktning. Som ett resultat av det kan alla som jobbar på företaget representera det och företagets vision fullt ut.
 • Kraften i marknadsföring av ditt företag i sociala medier
  Nej, det går inte att blunda för sociala medier. Sedan lång tid tillbaka dominerar sociala medier och fler än någonsin använder dem dagligen. Hur just ditt företag ska tänka på sin närvaro i sociala medier, beror helt på vilka förutsättningar som finns inom företaget. Genom att ditt företag faktiskt kommer igång med sociala medier får ni möjlighet att formulera er och skapa en bild av företaget så som ni önskar. För dialogen om er pågår, oavsett ni är närvarande i den eller ej.
 • Relationsbyggande försäljning i sociala medier
  Vad är social selling, hur kan du använda det i ditt företag och hur gör du det konkret? Sociala medier är utmärkta kanaler för att jobba med prospektering och bygga relationer. Till följd av det kan du på sikt att öka möjligheten att nå ditt företags försäljningsmål. Så småningom har du skapat långsiktiga relationer men också fler möjligheter till sälj.

Skräddarsydda föreläsningar för ditt företag

Innan jag ger ett förslag så lyssnar jag in det ni säger och föreslår därefter ett upplägg som passar ditt företags konferens eller kickoff. Som ett resultat av det får ni ut det mesta och bästa av upplägget.

Susanna på SEFA Kommunikation föreläser om social selling på LinkedIn på en konferens.

Oavsett vilket sätt du väljer för ditt företags utveckling, så kan vi ses både på plats eller digitalt.

Susanna, SEFA Kommunikation

”Tack var utbildningen hos SEFA kommunikation har jag i mitt företag fått struktur på mina inlägg, både i design, olika alternativ på inlägg och en planering av inlägg för sociala medier. Susanna på SEFA kommunikation har stöttat mig i min målformulering. Dessutom har hon hjälpt mig att komma framåt i min marknadsföring och utmanat mig att testa nya sätt att marknadsföra mitt företag på. Susanna har en sprudlande energi inför sitt uppdrag. Hon är följsam och flexibel utifrån vilka behov jag som kund har. Dessutom justerar hon utbildningen längs vägen för att få ut mesta möjliga för kunden. Är så glad att jag valde att anlita SEFA till mitt företag!”

Ann-Marie Johansson berättar om hennes erfarenhet av SEFA Kommunikations utbildning
Ann-Marie, socionom på www.trydeholm.se
Megafon som ska illustrera att SEFA Kommunikations referenser sprider det goda ryktet om företagets utbildningar.
Generella paket tillsammans med andra företag

Är ni flera företag inom samma bransch som vill ha ett gemensamt upplägg? Att samla ett större gäng har många fördelar, däribland att ni tillsammans kan lyfta varandra i den resa som ni tillsammans kan göra efter vår gemensamma träff.