OM MIG

Susanna EF Andersson, grundare och VD på SEFA Kommunikation

SEFA?

Heter du Sefa? Nej, det gör jag inte. Den frågan är ju självklart berättigad. Däremot heter jag Susanna EF Andersson, alltså förkortat blir det SEFA. Sedan jag började studera på högskola 2001, har jag haft drömmen om eget företag. Slutligen blev den drömmen verklighet. Och med nästan 20 års erfarenhet i branschen har jag med mig klokheter som jag vill dela med mig av till dig.

Akronymet SEFA klingar säkert. Samtidigt som ordet säkert klingar tryggt. Precis det är det jag önskar och hoppas att du som samarbetar med mig och mitt powerteam ska känna – alltså trygghet i att du vet att du får en säker leverans – från start till slut.

Drömmar är till för att förverkligas!

Jordnära, empatiskt och strålande!

Snabbt tempo, ständiga förändringar och med ett kreativt intresse i att följa de senaste digitala trenderna inom branschen, kan jag ringa in den drömmen jag hade redan som barn – nämligen att starta ett eget kreativt företag som hjälper andra nå sina mål medan jag jobbar med det jag älskar!

Lång erfarenhet från olika branscher

Energi, miljö, teknik, försäkring och existentiella frågor – det är några av de områden jag har jobbat med. Under många av mina snart 20 år som yrkesverksam har jag jobbat med corporate communication, alltså företagskommunikation samt marknadsföring. Fördelarna med denna bredd är precis som dessa områden, många.

Din coach inom kommunikation

Att använda ett coachande förhållningssätt gör att du hela tiden leder din väg utifrån dina egna villkor samtidigt som du har stöd av SEFA Kommunikations kompetens. Icke desto mindre investerar du bara det du kan avsätta, eftersom jag hjälper dig att fylla investeringen på bästa möjliga sätt.

Utbildningar

  • Fil kand. Medie- och kommunikationsvetenskap, Högskolan i Kalmar
  • Fil kand. Marknadskommunikation & företagsekonomi, Mittuniversitetet
  • Projektledning, Högskolan i Kalmar
  • Webbdesign, Högskolan i Kalmar
  • Diplomerad ICF-coach, Polhage&Lundberg

Tillsammans strålar vi!

Susanna EF Andersson, grundare av SEFA Kommunikation

Powerteamet

Linda Åkerlund

Kerlundesign – design av träffsäkra kundupplevelser

”För mig handlar webbdesign inte bara om att leverera snygg design! Jag kallar det för upplevelsedesign, vilket innebär att jag designar en användarvänlig hemsida med en träffsäker helhetsupplevelse. Detta hjälper dig öka synligheten och attrahera fler kunder”. Så beskriver Linda sitt företag.

Tillsammans med Linda har SEFA Kommunikation tagit fram konceptet Onlineboost, webbkurser för ditt företags synlighet online.

kerlundesign.se

Carlos Demirovic

UI/UX Designer | Webbutvecklare

Jag kan hjälpa er med design och hemsida och allt däremellan. Jag är med er hela vägen från start till leverans och även efteråt i form av support och underhåll.
Bra relationer och samarbeten är något jag tror på då det skapar mervärde och tillit.

cadportfolio.se

Peter Syrjänen

Grafisk formgivning, idé & design

Jag ger varumärken visuell kraft. Mitt jobb är att göra ert varumärke ännu stoltare och starkare, som håller i ur och skur i alla typer av media.

petersyrjanen.se

Markus Abrahamsson

Digital Strateg | Skapar tillväxt med hjälp av digital marknadsföring

Med fokus på åtgärder som skapar trafik och mätbara leads hjälper jag företag att öka försäljning och lönsamhet. Likaså Google Partner som expert på betald annonsering på Google, Facebook och Instagram.

Älskar att nätverka och kraften i att kunna hjälpa min kunder och samarbetspartners till rätt kontakter.

Markus på LinkedIn
ÄR DU REDO ATT BOOSTA DIN VERKSAMHET?

Boka en kostnadsfri
konsultation idag!