Onlinekurs hos Moderskeppet

Skriv för sociala medier – en kurs för dig som vill nå igenom bruset!

Skriver du för sociala medier åt ditt/ett företag?

Ägnar du en del tid åt att skriva olika inlägg för dina sociala kanaler men upplever att du inte riktigt når igenom bruset?

Kanske har du svårt att veta vad du ska skriva om och hur du kan få dina följare att faktiskt läsa och interagera med ditt innehåll?

På kursen jag skapat åt Moderskeppet, lär du dig att skriva texter med ett syfte som passar för rätt social kanal och ger värde till din målgrupp. Du lär dig skriva enkelt med rätt ordval och alltid med ett värde för din tänkta målgrupp.

Susannas kurs "Skriv för sociala medier" på Moderskeppet

Moderskeppet

Moderskeppet är Sveriges största sajt om foto, design, video och digital kreativitet. I skrivande stund, har Moderskeppet över 20 000 medlemmar.

Verktyg för att bli mer effektiv i ditt skapande för sociala medier

Genom att förstå grunderna i hur du bygger ditt varumärke, blir det lättare att skapa rätt innehåll som säger det du vill att andra ska förknippa med just ditt varumärke. När du lär dig om hur människor fungerar och agerar i sociala medier så blir det lättare att skräddarsy det innehåll du skapar för att kunna nå ut till din målgrupp.

Genom att skapa olika mallar för olika typer av innehåll så kan du snabbare komma igång när du vill skriva specifika texter för en viss kanal, med ett särskilt syfte och för en specifik målgrupp. Susanna lär dig hur du ska tänka för att slippa uppfinna hjulet igen varje gång det är dags för ett nytt inlägg.

I kursen lär du dig:
  • Hur du får din publik att verkligen läsa din text och interagera med den
  • Hur du jobbar med storytelling i sociala medier
  • Hur du kan skapa olika typer av innehåll/text för att uppnå olika mål
  • Förstå vikten av att ha en avsikt med varje inlägg, gör det enklare för sig själv att skapa inläggen
  • God berättarteknik
  • Vad en krok är och varför den är nödvändig att ha
  • Hur du jobbar smart med egna färdiga mallar

Efter kursen kommer du känna dig trygg med att skriva för sociala medier – inlägg som både engagerar och skapar värde för den som läser.

Vill du se kursen? Besök då Moderskeppets hemsida. Vill du ha en skräddarsydd föreläsning eller utbildning i sociala medier för ditt företag? Boka mig här.