Webbkurs för ditt företags synlighet online

Webbkursen ”Strategi för ditt företags synlighet online” är en kurs för dig som vill skaffa kontroll över dina onlinenärvaro och se resultat! Kursen är alltså webbaserad och du gör den i din egen takt, på en plats som funkar för dig och du skapar din strategi som du kan applicera direkt på ditt företag.

Kompanjonskap för en vassare utbildning

Tillsammans med Linda Åkerlund, som är expert på användarupplevelse, webbdesign och hjälper företag med helhetsupplevelser online, har vi gemensamt byggt upp kursen för att du ska kunna få en helhet i hur du bäst kan nå ut med ditt företag i den digitala djungeln.

Till vänster: Linda Åkerlund, Kerlundesign. Till höger: Susanna EF Andersson, SEFA Kommunikation.

Tillsammans har vi skapat konceptet Onlineboost, där den första av fler kurser släpps under våren 2022. Två kurser till är planerade att släppas under 2022. Mer om kursernas upplägg, kan du läsa om på Onlineboosts hemsida.

Onlineutbildningen för dig som vill nå ut och igenom bruset

Står du ut bland konkurrenterna online? Eller tycker du som många andra att det är svårt? Det finns lösningar och metoder för att synas mer och nå fler. Webbkursen ”Strategi för ditt företags synlighet online” är först ut i en serie av grundläggande digitala utbildningar inom digital marknadsföring, innehållsstrategier och SEO. Du kommer i samtliga kurser ta del av konkreta tips och idéer för att kunna öka ditt företags synlighet samt att skapa en positiv helhetsupplevelse av ditt företag online. I kurserna varvas teori med praktiska övningar och i en gemensam Facebookgrupp kan du tillsammans med övriga kursdeltagare se de framsteg du gör, bolla dina frågor och funderingar och hitta fler företagare som befinner sig på en liknande plats i sin företagsresa.

Välkommen att skapa din Onlineboost!